Ruitenservice bij Van Mossel Ford | Altijd goed zicht

Van Mossel ruitenservice

Laat ‘m niet barsten.

Ruiten service

Bij van Mossel FordGratis*

Ruiten

Bij Van Mossel Ford is ruitenservice ook echt service en al vanaf € 0,-. Wij repareren uw ruit in de meeste gevallen gratis. Onze monteurs staan direct voor u klaar, want zowel bij een sterretje in de voorruit als bij grotere ruitschade dient geen tijd te worden verloren. Wij komen meteen in actie en helpen u weer veilig op weg. Daarbij handelen wij de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar (vergeet u uw verzekeringsbewijs niet?) om uw overlast tot een minimum te beperken. Van Mossel Ford laat u niet barsten!

Ruitschade

Ruitschade zorgt voor verminderd zicht en dient daarom direct verholpen te worden. Maar er is nog een reden om in geval van ruitschade niet langer door te rijden dan strikt noodzakelijk. Uw voorruit en achterruit (plus eventuele dakruit) maken deel uit van de carrosserie en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Ford. Dus: ruitschade? Neem geen risico maar neem contact op met Van Mossel Ford!

Ruitreparatie
 
Ruitreparatie

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit geldt: hoe sneller u actie onderneemt hoe beter het is. Een klein sterretje kan meestal nog gerepareerd worden. Daarmee voorkomt u dat een grotere barst of scheur ontstaat en uiteindelijk de hele ruit moet worden vervangen. Van Mossel Ford helpt u graag.